måndag 22 juni 2015

Sommar???





Undrar bara när värme ska komma.Här går vi alla och väntar och väntar. Försöker gå ut i trädgården och ta bort lite ogräs, men det går inte det är för blöt och med ogräset följer blommorna med. Det är bara att ge upp. Men rabatten ser fint ut och blommar för fullt om man inte tittar lite närmare på. 
Förra året planterade jag ut paprika plantor, och det blev ganska många frukter. Har försökt i år också men tyvärr det blir nog ingenting av det. 
Sallad, lök och potatis växer så det knakar. Man får vara glad för det man får av naturen. Men det är inget roligt alls med denna dåliga väder/sommaren. Man mår inte bra att inte få sol och värme, just nu skulle jag vilja åka var som helst att få lite sol men inte för mycket värme, runt 25 är det lagom för min del men där det finns sol så är det säkert mycket varmare, så jag stannar och väntar sommaren och njuter av min trädgård och grönsakerna.

Caya

1 kommentar:

  1. Vi väntar nog alla på värmen och sol är precis vad vi behöver just nu efter en kylig och regnig vår. Härligt att något växer ordentligt i dina land.

    SvaraRadera

SVÄR INTE!