tisdag 10 mars 2015

Snabb mat


Vet inte varför ska man göra krångliga risotto, jag har min på ett enklare sätt men kanske ska man inte kalla det för risotto. Jag tar lite smör, det beror på hur fet du vill ha den, sedan lägger jag i hackad gul lök, i detta fall var den färsk så det är därför som stjälkarna är med, och en chili, jag älskar stark mat. Sedan steker jag den tills jag tycker att det är bra, lägger i 2 dl. ris och steker några sekunder, tillsätter vatten 4 dl, salt och 1 tsk grönsaksbuljong i pulver.

Den får koka tills riset är färdig, och serveras med korv i detta fall är en 90% kött korv från Scan. Och så blev denna resultat, jag är mycket nöjd, maten som tar ca 30 minuter och gott.


        

1 kommentar:

  1. Det ser så gott ut och ibland är det härligt att det inte tar så lång tid att laga till maten. Bra att få din fina mattips.

    SvaraRadera

SVÄR INTE!